Wanita Ini Hasilkan RM10,929.00 Dengan Kaedah Percuma Di Facebook!

Anda mesti sedang mencari cara menambah pendapatan secara online? Jangan risau kali ini kami kongsikan pengalaman salah seorang rakan kami yang telah menjana puluhan ribu ringgit dengan produk orang lain.

Antara cara anda boleh menambah pendapatan secara online sama ada bisnes online secara part time atau sepenuh masa anda boleh cuba dengan bisnes affiliate.

Apa itu bisnes affiliate sebenarnya?

  • Bisnes affiliate ini merupakan bisnes tanpa modal dan secara ringkasnya anda mempromosikan produk orang lain dengan menggunakan link unik (link affiliate) yang telah disediakan oleh penyedia yang menawarkan program affiliate.
  • Selepas itu, jika ada pembeli klik dan membeli produk daripada link yang anda berikan, anda akan menerima komisen pada setiap jualan.

Macam mana mudahkan Bisnes Affiliate ni?

Ok, anda mesti fikir yang Bisnes Affiliate ini untuk yang pakar IT sahaja.

Sebenarnya jika dibuat dengan kaedah yang betul, tidak kiralah apa pun status anda, anda boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini.

Tidak kira walaupun anda berumur 50 tahun atau Suri rumah yang buta IT tetap boleh menghasilkan pendapatan lumayan.

Sebagai contoh Puan Salena yang telah menghasilkan jualan melebihi RM10k.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Apa yang beliau lakukan sebenarnya mudah sahaja:

  • Gunakan FB profile untuk update posting yang related dengan produk affiliate tersebut. Sentiasa konsisten.
  • Elakkan terlalu promosi secara hard-sell. Tapi gunakan strategi soft-selling. Share story yang related dengan produk affiliate. Anda boleh rujuk langkah tip sebelum menulis ayat iklan pada artikel di laman ini.
  • Jika jumlah friends anda kurang daripada 1,000 orang, saya sarankan agar anda tambah dulu friends anda secara konsisten setiap hari. Add friends di kalangan mereka yang ada interest yang sama dengan produk affiliate tersebut.
  • Invite friends anda untuk masuk ke dalam group whatsapp/telegram untuk anda explain lebih lanjut tentang produk affiliate.
  • Set tarikh & masa untuk anda LIVE di group whatsapp/telegram tersebut. Anda akan layan setiap soalan pada waktu berkenaan.
  • Anda boleh update secara berkala testimoni pembeli yang dah beli produk affiliate anda.
  • Sentiasa fokus untuk ulang langkah di atas secara berkala. Jangan stop kerana anda perlu sentiasa muncul di paparan newsfeed friends anda agar mereka sentiasa ingat anda.

Akhirnya beliau berjaya capai target jualan 5 angka pertama melalui affiliate!

Selepas konsisten beliau praktikkan strategi yang diajar, Puan Salena telah jana lebih RM7k jualan untuk satu produk affiliate yang beliau promosikan.

Dan yang terkini, beliau berjaya hasilkan jualan mencecah RM10,929.00 melalui promosi 1 produk affiliate sahaja!

Semua  jualan yang Puan Salena berjaya hasilkan ini adalah kerana beliau mengikut segala ilmu & panduan yang diajar kepadanya iaitu Affiliate Method.

So macam mana?

Berminat nak sertai cara menambah pendapatan secara online, klik link dibawah.

Jika anda berminat untuk mendapatkan “Video Affiliate Method” dan mula jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan, anda boleh dapatkannya dengan klik di sini untuk info lanjut.

(Visited 703 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top